För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Wetrok Twinvac 18

Twinvac 18 EXP

30401
Beskrivning

Twinvac 18

 

Twinvac är en våt- och torrdammsugare av den senaste generationen som är effektiv men tystgående, hållbar, har utmärkt formgivning samt välfungerande filtrering. Hantering, rengöring och service av sugaren är enkelt och framför allt är förhållandet mellan pris och kvalitet det rätta.

 

Särskilda funktioner

Twinvac 18 är kraftfull men ändå tystgående, tippsäker, har en tilltalande design, bra filtrering och är enkel att manövrera.

 

Stadig

Det avrundade chassit utgör den yttre linjen. Det finns inga utstående delar eller kanter. Twinvac är robust och tippsäkert konstruerad så att den även klarar de tuffaste arbetsmomenten. Samtliga delar är korrosionsresistenta och tål rengöringskemikalier.

 

Kan ställas om

Twinvac kan med några enkla handgrepp ställas om från ren våtsugmaskin till en fullvärdig torrdammsugare. Med ytterligare tillbehör kan i stort sett alla rengöringsproblem lösas.

 

Kompatibilitet

Det går bra att fortsätta använda befintliga Wetrok-tillbehör. Detta gäller slangar, rör, munstycken, filter och papperspåse.

 

Hygien

Slutet system, lättskötta och beständiga material, flerstegsfiltrering, stort urval filtreringsvarianter. Kylluft filtreras.

 

I leveransen ingår

  • Flottör-insats (skumavskiljare)
Start > Meny > WETROK > MASKINER > Twinvac 18 EXP
Annonser